Brynäs IF

714186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2136078

Sv: A propósito de nada
mattiask: Ja, man börjar förstå varför inte Frölunda kämpade hårdare för att få Nyberg. Speciellt med tanke på deras game plan med kontroll av puck inom laget. Nyberg är rejäl och resolut men har absolut ingen kontroll över sina lemmar när han behandlar pucken. Han känns lite som en mix av Melkersson och Kuparinen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Ja, herregud - Sundlövs lagbygge blir man inte klok på. Det kan inte vara möjligt att han får vara kvar över nästa säsong - det kan inte finnas några ursäkter, för att använda hans egna ord.

Sen fattar jag inte hur man kan matcha Berglund och Danielsson tillsammans. Lagets 2 långsammaste spelare ihop - hur tänker man där. Visst har dom gjort något mål framåt men dom hänger ju inte med i egen zon eller allra värst i spelvändningarna. En säkerhetsrisk i varje match.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Tiden är ute för backar som inte kan hantera en puck och saknar spelsinne. Tidigare kunde vissa backar klara sig på att enbart stå i vägen och spela tufft men det håller inte med tempot som är idag och med dagens regeltolkningar.
Alla spelare på isen skall ha bra skridskoåkning, bra spelsinne och kunna hantera en puck. Framtiden är här!
Kommentera