Brynäs IF

714258 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2137302

Sv: A propósito de nada
munkas: Det är bara att konstatera att någon vändning avseende spelidé kan vi se i stjärnorna efter. Någon "PA-effekt" har så här långt inte synts till. Det som kan rädda oss nu är "igelkotten" komplett med Ersson ståendes på huvudet var och varannan match kompletterat med bra PP och vassa kontringar.
I min värld är detta ej omöjligt - 60 poäng är vad som krävs för att undvika kval, längre skall vi ej sträcka oss. De kommande 6 matcherna lär bli avgörande.
Jag har inte längre några illusioner kvar kring Brynäs IF - vi är ett bottenlag.

Punkt slut......
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: Det är verkligen inte omöjligt för Brynäs att undvika kval, men det är inte rättvisa förutsättningar med ett så här hårt spelschema. Brynäs löper större risk för skador än övriga pga mer slitage på spelarna och varje avbräck blir per automatik "värre" i.om att de skadade spelarna missar fler matcher än om de varit skadade samma tidsperiod med ett normalt spelschema. Brynäs skulle behöva värva flera nya spelare och rotera som Leif Boork hade för avsikt att göra en gång i tiden. Dessvärre är ju duktiga hockeyspelare inte gratis och ledarteamet har heller i princip inga träningar där de kan jobba med laget inklusive träna in nya spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: snart 2 decennier av misskötsel där vi flera gånger haft flyt och klarat kval på marginalen. Sen är det inte många spikar kvar i kistan nu!! Och PA, herregud. ?
Kommentera