Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2137450

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Frågan är nu om Sundlöv vill ha in ytterligare en back trots att man fått förlängt med Pilö eller om Muller var tänkt som backup ifall det inte skulle bli nån förlängning med Pilö?
Hoppas på ytterligare en back...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
”Hoppas på ytterligare en back.”

Dels totalsågade du de som såg bristerna i lagbygget och ville ha in andra bättre spelare från start och det gjorde du med motiveringen att det finns en budget att tänka på. Dels så identifierade både Dackell och bengtzen att vi behöver bredare spets/bra andra femma så vi inte skulle bli så sårbara vid skador. Sundlöv värvade 1 spetsforwards (i bulan - med extrapengar utifrån) och du sågar åsikter med motiveringen att sundlöv vet bäst eftersom han är satt att sköta jobbet.

NU vill du ha in spelare. Finns det mer pengar nu? Hade inte sundlöv byggt sig ett okänsligt lag för skador? Det är ju ”bara” 3 forwards och 1 back utifrån ursprungliga truppen som är på skadelistan. Inget konstigt, men vi vart tvungna att värva chat, gunler, Harper, pilö, palve, ny målvaktstränare, ny mental coach - när bygget var klart och budgeten spräckt (med bulan o berra.)
Och du vill ha in fler? Typisk Huge!!
Att vi som såg felet i lagbygget vill ha in fler nu är inget konstigt, men du Huge - går det inte lite emot dig själv då?

Sedan, grejen att värva starkt/rätt från början är bla att man slipper panikvärva spelare på en tunn (död) marknad och att Bif troligen kan ta mer poäng redan från start att rida på vid skador, slipper vi problemet med att förlustsviter sätter sig i huvudet på spelarna osv osv.
Med obl. nedflytt för ett lag kommer det att innebära att lag längst ner kommer att försöka värva sig förbi och ifrån konkurrenterna. När världen är som vanligt igen kommer inte sådana här bra spelare som nu att finnas på marknaden ut och framförallt inte såhär billigt - vilket vi inte visste i somras - och då är det än viktigare att värva rätt från start.

Därför har jag svårt att se hur den totalsågningsattityd du hade till vissa supporterkamrater här inne i somras nu helt är som bortblåst och du vill ha en mer spelare som spräcker budgeten ytterligare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Billins kommer inte vara tillbaka på ett tag, så Muller hade satt fint, kan inte bli sämre defensivt
Kommentera