Brynäs IF

713415 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138068

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0:

Jonathan Andersson kommer ha bättre alternativ än Brynäs.
Glenn Gustafsson väljer Örebro eller Djurgården framför Brynäs.
Malte Strömwall har varit bra i KHL så om han skulle komma hem skulle det inte bli oss. Tror snarare man får fynda någon utländsk spelare istället. Ryktet bland svenska spelare är som sagt inte högt. Går det att hitta något bättre än Harper?

Sylvegård kan vara ett fynd, bra intensitet, kan utvecklas etc. Dock lämnade han PAs Malmö förut, hur är det samarbetet?

Kommer vi ur Alcen och Mannbergs kontrakt?

Lucas Carlsson är en no-brainer om han vill komma hem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp:
En av Jontes bästa kompis bor i Gävle. Kan vara till Brynäs fördel. Många bra backar vars kontrakt går ut kommer vara lediga. Tyckte bara Jonte har en fin uppsida. Rätt ung och en såkallad tvåvägsback. Att Glenn skulle gå till DIF känns lite fel. Då kan han lika gärna gå till oss. Om han nu inte blir kvar i Örebro. Men han ser jag som en bra värvning. Utvecklingsbar och ung. Djurgården kan komma att få hem Kruger, ev Brodin, Pontus Åberg kanske, John Norman. Då skulle inte jag velat gå till dom iaf. För hur mycket speltid får han där då...?
Sylvegård lämnade Malmö enbart för att han behövde mer speltid och för att han precis som Emil Molin/Ove Molin inte velat spela med/för varandra. Samma som Emil Larsson/Janne Larsson. Finns mycket som kan försvåra en sån situation mellan fader/son.
Marcus spelstil är något vi saknar. Och en bättre Alcén och tuffare rappare i käften än honom. En riktig framtida favorit kunde det bli. Likt Granis blev.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: jsg tycker att Brynäs har en sån extremt otur iår det har inte hänt på hela året stt vi har ett helt lag, och om vi skulle haft ett helt kag utan skador så skulle vi inte vara där vi är idag, jag tror inte det finns någon som kan göra det bättre med detta kag än där vi är idag, man kan inte glömma dom spelarna vi har på skadelistan vi har bland annat två av shl:s topp 10 forwards vi har en av dom allra bästa defensiva backarna i hela shl vi har en av 10-talets bästa offensiva backar i shl, och detta är spelare som gör skillnad i varje lag, men vi kan hoppas att spelare kommer tillbaks snart väldigt snart och att vi inte får någon till spelare skadad för om vi inte får det, så tror jag att vi har ett lag för topp sex liksom kedjorna kommer vara som första: Bertilsson, billins, Rödin,scott,Danielsson andra Nyberg,Björk, Berglund,ölund Persson en tredje med Andersen Berglund, deschenau,sallinen,Harper och en fjärde med Molin, palve gunler eller en fjärde med kvist Pettersson mannberg, vi har en sån extremt bra grupp sen om vi får tillbaks alla och ersson spelar bra och vi kan stanna på play in så kan vi komma riktigt långt i ett slutspel
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Anrika HV värvar:

"– Jag vet att HV71 är en anrik klubb och Jönköping en vacker stad så det ska bli oerhört roligt att komma dit och dra på sig HV-tröjan. "
Kommentera