Brynäs IF

712371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138282

Sv: A propósito de nada
HV Värvar 3(!) spelare under måndagen, Miska Siskonen, Jordan Murray och senaste Artthu Ilomäki från Luleå. Snacka om att lägga alla korten på bordet. Leksand värvar vår tilltänkta ersättare och Oskarshamn verkar stabilisera sig i sitt spel.

Frågan är vad Sundlöv sitter på för kort, par i tvåor eller en kåk?

Med tanke på att Muller inte inkommer måste det finnas någon plan? Har han nått bättre på g? Kommer det in en forward OCH en back?
Jag hoppas för guds skull att det kommer in en stabil och lugn backpjäs som är bra över hela banan, att vänta in Billins kan visa sig vara extremt kostsamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sama: förutom att det finns en plan verkar det finnas pengar till värvning. Sedan är man orolig att det kommer uttalande som marknaden är död och det fanns ingen som skulle gjort skillnad!
Om vi har en målis som är 92% så kommer vi att släppa in 3,2-4 mål/match då vi släpper till 40-50/skott/match.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sama: Det ropas på nyförvärv från alla möjliga håll...

Nån mer än jag som reflekterar över kombinationen av pandemi med allt vad det innebär i ekonomiska konsekvenser och det faktum att Brynäs redan har en rekordstor (?) trupp... Vi har många på lönelistan... Jag tror inte det finns kapacitet till en massa nyförvärv nu. Jag tror man slår till på en målvakt. Möjligen oxå en back men vi har väl förhoppningsvis Bertil tillbaka snart....? Nä i övrigt får vi nog hoppas på effektiva rehabiliteringsprocesser och smarta avvägningar mellan träning och återhämtning. Samt tur.., Och att ledarskapet inte viker ner sig, som det tenderade att göra efter matchen senast...,
Kommentera