Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138371

Sv: A propósito de nada
Nibbe: Kan ju vara så att man börjar med att låna ut honom strö matcher tills man har en ersättare på plats så man inte riskerar stå där med en skada på Ersson, Andren utlånad och då behöva matcha Mattson fullt ut? Alternativt så kanske man har en förhoppning om att en utlåning ska ”väcka” Andren?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Semic: Väcka Andrén genom en utlåning känns väldigt optimistiskt,han har fått sina chanser i brynäs tröjan och det funkar inte,lika bra att säga det då till han att han är för dålig så vi lånar ut dig till AS resten av säsongen så du kan bygga upp ditt spel igen,istället för att bara släppa han en match och sen eventuellt plocka in en ny målvakt om 1-2 veckor,för det kan ju omöjligt vara tanken att Andrén ska in i brynäs kassen igen,då kan Brynäs lika gärna lämna WO den matchen om han ska stå alltså,syns ju på hela laget att dom känner sig otrygga när Andrén står,har brynäs ens vunnit en enda match med Andrén i mål i år?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Semic: Ja kan ju vara så,dock lät det på Peter som att dom va nöjd med Andrén men brynäs ville ge han speltid bara,skulle ju bli dubbelmoral om han ändrar sig om 1 vecka och tar in en ny målvakt för att Andrén är för dålig...
Kommentera