Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2138447

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det vore skandal om det händer. Enda sättet det kan hända är om de besluar att avbryta säsongen. Brynäs har ju redan röstat för att inte stänga ligan när frågan beslutades i SHL. Nu kan ni ju inte vända kappan så att säga. Sluta sprida rykten. Lura oskyldiga Brynässupportrar som inte vet bättre men hoppas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: Du har fel!

Brynäs har ända sedan i höstas, när man låg betydligt bättre till i tabellen, drivit linjen att inget lag ska ur... Sen har det varit ligans majoritetshållning som kommunicerats utåt från SHL, dvs att fler lag vill köra på som vanligt än att stänga för nedflyttning.

Att du tycker det vore en skandal är en mindre skandal i sig....eller...hade varit det om du var i betydande ställning... :-) Med all den ekonomiska betydelse en degradering har borde det vara fullständigt självklart att eliminera nedflyttningsrisk en säsong då alla lagen inte haft samma sportsliga förutsättningar. Att hävda någonting annat blir bara jävligt märkligt... Men, men... Många ser bara så långt som till sitt lags intressen och ligger man inte i farozonen själv så gnuggar man väl bara händerna åt andras misär, samtidigt som vi brynäsare knappast kan hållas som objektiva i frågan heller...

Men sportslig rättvisa borde till syvende och sist vara en självklarhet och när detta ej kan uppnås finns bara en väg...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: din information är fel! Campese har haft samma åsikt hela tiden. Om du inte tror mig lyssna på Brynäspodden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: Det är snarare en skandal att vi är i det läget att 5 klubbar måste värva som galningar för att undvika nedflyttning där man riskerar konkurs på grund av det svaga ekonomiska läget i och med Covid-19.
Kommentera