Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2139725

Sv: A propósito de nada
Davey85: Det får väl vara nog med PA och hans dåliga matchande av laget,Brynäs ska fan inte va sist i SHL och folk här inne försvarar detta som händer, på vilka grunder förtjänar PA att sitta kvar som coach? Ge mig en motivation till vad han gjort med detta lag som gör att ni tycker att han gjort Brynäs till ett bättre lag? (Nämn inte skador,det får alla lag) Varför spelar Kvist mest av alla forwards? Björk spelar mest av backarna! Allvarligt irriterande med folk som har så låga krav på en fin förening som Brynäs IF.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nibbe: För mig handlar det om att för en gångs skull vara långsiktiga. Jag vet precis vad elitidrott handlar om. Att prestera. Och det gör vi inte nu. Ska vi välja den lätta lösningen och sparka? Få ytterligare en lönekostnader på halsen?

Jag tycker problemet är större än att kasta skulden på tränaren här. Laget är fel sammansatt av Sundlöv och ledningen i föreningen är lika illa sammansatt som laget.

Det handlar inte om låga krav. För mig handlar det om att låta det ta tid. Låt en tränare få jobba längre än en säsong med laget. Det kan i förlängningen leda till lite stabilitet
Kommentera