Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2140647

Sv: A propósito de nada
Rumpelstiltskin: Ett klart fall framåt från igår iaf mot ett bra Luleå som inte bjuder på ett skit heller. Klart att Rödin, Scott, Berra och Billins är jättetapp i vår situation.
Heder åt spelarna som jobbar och sliter arslet av sig, inget fel på arbetsinsatsen iaf men vi möter ett piggt, spelskickligt och skadefritt topplag med självförtroende och har ändå häng på poäng vid 1-2. Surt, vi hade behövt nån poäng eller två på dom här 2 matcherna för det mentalas skull.
Sen såg jag nåt mkt märkligt nere i Ängelholm. Domarna dömer utvisning på en HV-spelare för tripping/bentackling där den trippade nästan slår en saltomortal innan landning. Domaren höjer armen och blåser av när HV får pucken. Plötsligt börjar domarna diskutera och bestämmer sig för att det inte var nån utvisning och återkallar tvåan. Sen avgör HV förstås i ÖT.
Ska det jävlas så ska det.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kortsiktiga lösningar brynäs kan göra för att rädda denna säsong
1.Sjödin in Honken ut
2.PA kicken,Stråhle tar över resten av säsongen
3.Hitta en ny målvakt.FORT...
4.Spela aldrig Björk och Hedberg i samma backpar igen
5.Gå ut med att Campese och Sundlöv inte kommer va kvar efter säsongen(mest för att döda alla spekulationer)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Sen såg jag nåt mkt märkligt nere i Ängelholm. Domarna dömer utvisning på en HV-spelare för tripping/bentackling där den trippade nästan slår en saltomortal innan landning. Domaren höjer armen och blåser av när HV får pucken. Plötsligt börjar domarna diskutera och bestämmer sig för att det inte var nån utvisning och återkallar tvåan. Sen avgör HV förstås i ÖT.”

Har du någon erfarenhet av att döma shl-matcher eftersom du kan avgöra att domarna gör fel. Klart att kunnig yrkesmän vet vad dom gör.

Blir så löjligt när gråtande dagisbarn tror att dom kan göra ett bättre jobb än proffsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Min dröm är att HV åker ur. Aldrig gillat den klubben överhuvudtaget.
Kommentera