Brynäs IF

713174 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2140690

Sv: A propósito de nada
PA "skyller" lite snyggt på att anledningen till Brynäs ras i PP är att vi saknar våra 5 bästa spelare där... hm.. sen när blev Berra och Sallinen pp specialister i Brynäs???

Det är för helvete hans jävla ansvar att matcha rätt spelare i PP. En blind höna skulle inte spela Björk och Hedberg som point. Men gör Peter det? Minns inte riktigt...

Har sagt det förr och säger det igen. PP femmorna lär kastas om rejält!

Danielsson ska vara point och inget annat.
Harper är bekvämast till höger om tekningscirkeln. Det är sen gammalt. Desch är bra till vänster nu när Scott är borta. Bulan och Ölund erkänt duktiga i slottet. Sallinen bra till höger. Gunlers vassa position i jvm, alltså till vänster. Varför får inte våra egna juniorer chansen?! Som under Tommy Jonssons tid. Gäller att våga spela Birger och Kvist där. Då växer dom. Och nu har vi inget mer att förlora! Dom är ju vana att spela PP sen j20 tiden.

Nu till nästa match:
Danielsson
Descheneau
Harper
Molin
Berglund

Bertilsson
Gunler
Birgersson/Kvist
Sallinen
Ölund

Jag vet av inside att Berra känner sig inte helt pigg o hel. Han åkte på en rätt hård och ful smäll i 1a perioden. I 1a bytet typ 30sek in i matchen.

KAN BRYNÄS NÅN GÅNG SLUTA JIDDRA OCH SNACKA SKIT??? VARÖR LJUGER MAN NU OM BERRA OCH VARFÖR HAR MAN SÅ JÄVLA CP SVÅRT ATT GÅ UT MED ATT PERSSON LIDER AV HJÄRNSKAKNING... ÖVERKORPPSSKADA... HAHAHAHA, SUG MIN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Sansa dig, tänk på språket. Tyvärr får man inte anmäla. inlägg men att använda CP som någon form av skällsord är på intet sätt acceptabelt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0:

Du kan väl ändå inte förneka att Sallinen spelat i en av våra två
uppställningar i 5 mot 4 hela säsongen?

Smällen i första perioden för Bertilsson.
Var det från den han fick det där såret i ansiktet man såg i förra matchen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Exakt, att man inte säger rakt ut vad Persson skada är verkligen vårt största problem just nu. Ligger absolut i Brynäs intresse att kommunicera att Bertilsson inte är helt hundra! Ser bara fördelar med att säga det...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Sett till vad vi har för spelare tillgängliga så köper jag att Danielsson spelar point. Sen har ju tex Billins inte ens fått chansen i första PP någongång under sin tid i Brynäs. Men för mig är det en direkt svaghet att man har Danielsson som point i PP. Här behöver vi ha en betydligt bättre spelande spelare än Danielsson. Det kommer göra väldigt mycket.
I truppen har vi den spelaren i Billins. En Gunderson-typ.
Jag skrattar varje gång vi har Danielsson som point, oavsett om han lyckats pilla dit något mål här och var.
Kommentera