Brynäs IF

710492 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2148035

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det är nog du som missförstår, de dör fansen du pratar om vill ha in spets och inte bajs som du så omoget skriver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Fast bara genom att svara som du gör så visar det på ett missförstånd. INGEN vill att Sundlöv värvar skit. Men det jag vill peka på är att det lätt uppstår ett fenomen där fansen känner att det nu SKA värvas, till varje pris. Det kan lätt bli att det skapas en press att så göra vilket medför att kvaliten på produkten inte behöver vara supervass för att man ska slå till... För att förklara det ytterligare. Sundlöv hittar inte den spets han vill och som han tror stärker truppen. Men han har en på gång som han inte är hundra procent säker på. Då är det lätt att man chansar för att göra fansen nöjda. Jag hoppas Sundlöv inte påverkas men jag hävdar att många fans driver det ditåt...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vad sägs om Juuso Ikonen? Floppade i HV men är igång med poängproduktionen igen. Ser att Luleå är sugna på honom. Han är en måltjuv och han har funkat förr i Brynäs. Om det står mellan oss och Luleå lär vi väl dock förlora.
Kommentera