Brynäs IF

710530 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2148163

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Stämmer den bilden av ansvarsfördelningen?
"Verkar"?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Kolla videointervjun med Sundlöv på Brynäs hemsida så säger han i princip det. Han sköter det administrativa kring värvningar och Anton Hansson och Stråhle sköter scoutingen. Min tolkning av alltihopa är att det är klart att Sundlöv ska lämna. Madhawk har spikat fast det och gör han det så vet man till 99% att det stämmer.

Sen att Lorentz skämmer ut sig själv och föreningen i intervjun i Expressen, det tror jag enbart beror på att han inte kan/får ge ett rakt svar på frågan om Sundlövs framtid och därför ser svaren väldigt löjliga ut.

Brynäs kommer slimma organisationen nästa säsong. Därför är min gissning att ledarstaben blir dom som sätter laget nästa säsong. Man kör helt enkelt vidare på det spår man redan nu är inne på men skillnaden blir att Sundlövs roll tas bort helt.

Ren spekulation från min sida men jag tycker det är det mest rimliga att göra. Jag kan verkligen inte tro att Brynäs skulle ha ”glömt bort” att påbörja en sportchefsrekrytering för att ersätta Sundlöv, vilket det nästan låter som om man läser artiklarna i Expressen.
Kommentera