Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2148525

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Nog bäst att rensa i det mesta som finns, kommer ärligt talat bli bättre. Hellre det än alla ständiga misslyckanden som i slutändan kommer göra så att vi hamnar i allsvenskan. Sjukt hur dåligt en förening av denna storlek kan skötas.

Fortfarande galet att Dackell fick rollen trots att han inte ville ha den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det värsta är att jag tror PJ-Johansson kan vara dagens nya Dacke... tyvärr. Känns som om kubben aldrig lär sig. Och egentligen skulle vi nog kanske må bäst att åka ur. På sikt alltså.

Ta in nån helt utifrån som sportchef. Några utifrån som ny styrelse, klubbdirektör och ordförande.
Tror det sitter i väggarna att det är som det är och har varit som det varit i Brynäs.
För mycket svågerpolitik och för många tyckare som lägger sig i det dom inte borde lägga sig i.

Jag tycker Sundlöv, Thelin, Kevin och framför allt Stark men även Hansa gjort mycket bra för oss i Brynäs.
Men jag tycker inte att Sundlövs andra vända, Dacke, Bengtzen förutom final året, Lorentz och Campese gjort ett bra jobb. Dom har slarvat och undvikigt dom viktiga frågorna. Strukturen inom organisation har saknats helt o hållet, finns ingen verklighetsuppfattning.. främst på herr sidan i Alaget. Som inte hållt den klass som dom satt som mål inför säsongerna. Plus att juniorsatsningen har brustit enormt dom senaste åren. Det som Brynäs haft som adelsmärke. Finns ju en anledning till att inga "bra" spelare lockas hit längre. Nyförvärven har hållit för låg klass och förlängingarna som gjorts med många av Alagets spelare är en gåta. Samt att morgondagens brynäsare verkar ha stannat av rejält.

Krävs någon som har hårda nypor och tunga ord som Stark, krävs en sportchef som inte har nån anknytning till oss. Som vågar göra obekväma beslut. Sen krävs det en styrelse som inte lägger sig i och sköter föreningen så som en professionell förening ska skötas. Samt att juniorerna bör ledas av unga hungriga tränare. Åkerblom vet jag gör ett bra jobb för TV pucken. Finns säkert fler inom regionen som skulle göra ett bättre jobb än alla föredettingar.
Kommentera