Brynäs IF

713671 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2148536

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det han sa om Melin var ju kopplat till att det blev en för stor omställning för spelartruppen. För den som inte lyssnat på hela intervjun tycker jag ska göra det.

Jag gillar Dackell, han blev troligen intalad att han var bästa alternativet och sa nej flera gånger, till och med sa han utåt att han inte var kvalificerad. Vi har ju ingen aning om vad han blev lovad för typ av support. Men han borde självklart stått på sig om han inte kände sig redo. Det skulle också vara intressant att veta vilka som var alternativen till posten som klubben sa nej till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det han sa om Melin var ju kopplat till att det blev en för stor omställning för spelartruppen. För den som inte lyssnat på hela intervjun tycker jag ska göra det.


Jag lyssnade i fredags. Och blev faktiskt överraskad av hur ärlig Dacke var. Han sa ärligt att det inte blev bra med Melin.
Det hörde man på rösten och sättet han sa det. Och helt övertygad att nu måste Brynäs bestämma sig för att följa PA i sättet att arbeta.

Tror man fattar att så som man jobbat tidigare funkar inte längre.
Sen är det svårt med covid och allt.
Men att man måste ändra är man övertygad om.
Är ganska säker på att man inte litar på MC i läget att föra Brynäs framåt.
Min känsla bara...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag tänker på det här snacket om guld och målsättning med x antal guld på y antal år. Men hur över tid? Jag skulle snarare vilja ha en inriktning och målsättning för föreningen om vilken typ av ishockey man vill spela, att man ska utbilda spelare i den typen av ishockey över tid och rekrytera tränare som är i den inriktningen. Så jobbar flera föreningar.
Då kommer framgång över tid. Vi måste bli mer attraktiva i vårt sätt att spela, vårt sätt att utbilda och utveckla spel, spelare och ledare. Vem står för det tänket över tid i föreningen?
Kommentera