Brynäs IF

713017 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2148577

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Felet Bz gjorde var att han lyssnade för mycket på styrelsen och tog tillbaka Melin. Efter hans miss tappade ledningen förtroende för honom.
Men glöm inte att Bz tog hit Bulan och Petter Nilsson. Som tog oss till åttondel mot FBK och slog ut dom tom.
Andra året var vi rejält på G efter att ha en grymt stark lina med Johnson som han tog hit från Växjö. Grym målskytt. I den kedjan ingick även Scott och Rödin. Rödins säsong blev förstörd återigen och vi åkte ut i åttondelen mot DIF.
Sista året med Bulan vet alla hur det slutade.
Jag vet av insyn att Bz ville ha hit Andreas Johansson efter Bulan. Men fick nej från styrelsen som ville prova Melin igen. Gick ju som det gick. Och Bz fick bära hundhuvudet. Tycker Bz gjorde väldigt mycket bra. Men det är klart misslyckas man med några värvningar så väger ju det tyngre än alla bra värvningar han gjorde. När han dessutom sa det han sa om Honken så vände sig inavlet uppe på sätraåsen på sig och sparkade honom.

Kolla vilken nytta Bz gör för Örebro just nu.
Säger bara att med förredettingar som PJ, Sjödda, P, Jensa, Molin, Janne, Dacke, Sundlöv mm mm så kommer vi harva där nere i botten år efter år. Spelar ingen roll vem som leder A-laget om inte vi gör en total makeover. Det eller ramla ut. Så känns det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Exakt NÄR stänger transferfönstret?
Kommentera