Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2149424

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Utifrån ditt höga tonläge och allt svamlande om vad du hemifrån soffan TROR föregår internt inom föreningen, så känns det som att det är dags för dig att ta en time-out eller sjukskriva dig själv. Som du väl redan har gjort en gång härinne, om jag inte missminner mig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nu är det skarpt läge. Slutgnällt! Dags att visa vad man går för som brynäsare. Stötta klubben och de som jobbar på sätraåsen. Nu hjälper vi ledningen inkl enskilda individer att ta oss igenom detta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
Jag blir otroligt frusterard över hur klubben i hjärtat sköts. Jag kan inte ändra på din äckligt optimistiska syn på Brynäs förening. Det är du för stolt för. Du kan aldrig inse att Brynäs osar oro. Känner mängder av såna typer som dig. Du är egentligen livrädd för vart Brynäs är påväg. Men innerst inne vill du skapa kaos här på HS.
Jag kan hålla med om att mitt vokabulär ofta blir galet och fel. Jag inser mina egna brister. Till skillnad från dig MR.Huge vår alldeles egna Jesus.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vad händer med damlaget när vi blir tvungna att lägga ner på herrsidan? Kan damerna kanske ta över arbetet med ”En bra start” och fortsätta med serieverksamheten? Eller läggs hela föreningen ner?
Kommentera