Brynäs IF

569814 inlägg · 7776 ämnen

Inlägg #2150682

Sv: A propósito de nada
Axle San: Kollade repriserna på våra baklängesmål. Andrén gör EXAKT samma "move" varje gång ett skott kommer: säckar ihop på isen och drar in armarna framför sig så att han blir så liten som möjligt och lämnar ca 75% av målet öppet. Han skiter i om pucken kommer högt eller lågt, till vänster eller höger, samma "move" varje gång. OBEGRIPLIGT.
För övrigt spelade vi exemplariskt och hade lätt tagit 3 pinnar om vi haft en åtminstone medioker målis.
+8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: ”Kollade repriserna på våra baklängesmål. Andréen gör EXAKT samma "move" varje gång ett skott kommer: säckar ihop på isen och drar in armarna framför sig så att han blir så liten som möjligt och lämnar ca 75% av målet öppet. Han skiter i om pucken kommer högt eller lågt, till vänster eller höger, samma "move" varje gång. OBEGRIPLIGT.
För övrigt spelade vi exemplariskt och hade lätt tagit 3 pinnar om vi haft en åtminstone medioker målis.”

Ja det är märkligt, det är ju annars en grej som målisar ofta gör när de inte ser pucken, de går ned och täcker längs isen. Andréen Går dock ned för tidigt, innan skottet går iväg så att skytten bara kan hänga den i taket.
Jämför dessutom med hur Ersson kan täcka isen med benskydden och samtidigt hålla uppe överkroppen, föredömligt.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Viktor ”The Turtle” Andrén kanske!?🤔
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sjukt att inte ställa upp med bästa laget, dvs Ersson i mål. Vilken elitidrottare hade velat vila i 7 dagar inför en match? Kan garantera att han velat stå idag också.

Underkänt.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Blir ta mig fan vansinnig på att OIK värvade in både målvakt och forward medans vi reggade en tredjemålvakt.

Rödin och Scott måste ju vara bra jävla nära spel med tanke på hur passiva och försiktiga vi var i fönstrets slut.
+13
Kommentera