Brynäs IF

714295 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2151585

Sv: A propósito de nada
Mattson:

Campese uppväxt i Sandviken.....Gick till västeråsbandyn, när skada inom fotbollen satte stopp för vidare karriär inom fotbollen.....ja bruksandan fanns också i Västerås..
Bengzén fick fan för att han talade om boforsandan.........
Tror att Brynäs bör göra upp med allt vad bruksanda heter,, en förlegad del av svensk historia "bruken". Brynäs ska vara ett affärsdrivande modernt företag och där finns inte plats för bruksmygel...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Bruksmentaliteten spelar åt två håll. Stålet ska fram! Men Brynäs har aldrig varit något "bruk"? Brynäsandan borde vara något att eftersträva, den stod för att vinna till varje pris. För vad fan är det som säger att Boforsandan slår så mycket högre? Vad jag kommer ihåg så skreks det att nu måste någon utifrån in och vända upp och ner på allt. Bengtzen kommer och efter en tid vänder vinden och det är inte kappans fel att det blåser. Nu måste Bengtzen bort och in med någon som känner till föreningen. Nu är vi således framme vid att någon utifrån ska in igen.

Det måste börja med en styrelse som vet vad den vill! Campese och Sundlöv och för all del E Grahm är styrelsens verktyg för att nå delmål och mål och att komma närmare den vision man inom föreningen har.
Det ryktas om två läger i styrelsen där man röstar ner varandras förslag och skit rullar neråt. Det behövs en enig styrelse som pekar med hela handen vart vi som Brynäs IF ska ta vägen, till viss del får jag se det som gjort iom rekryteringen av tränarteamet men nu gäller det att stå fast och att få hela företaget och föreningen Brynäs att köpa in på det lr lämna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Det finns nog ingen objektiv som tycker att Sundlöv ska vara kvar som sportchef. Jag tror det har varit klart ganska länge att han kommer lämna men att man försöker avsluta snyggt.
Kommentera