Brynäs IF

713417 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2152717

Sv: A propósito de nada
majk: Det blir ju väldigt viktigt att vi är noggranna med värvningarna vi faktiskt kommer kunna göra när så många blir kvar (förutsatt att Brynäs blir kvar i SHL så klart). På backsidan har vi fem stycken under kontrakt varav Anderséns dyra kontrakt är ett av dem som går ut. Så där finns det som du säger lite utrymme att ändra lite åtminstone, men om vi värvar ytterligare en defensivt lagd back över 30-strecket, då vet jag verkligen inte vad jag ska ta mig till.

Kollade Djurgårdens kontraktsituation lite snabbt och för er verkar det vara precis tvärtom, dvs ni har väldigt få spelare på kontrakt nästa säsong. Vad tror du, kommer ni jobba på att förlänga de flesta utgående kontrakten eller kan man vänta sig många förändringar i Djurgården?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Jag tror vi kommer bygga om stort. Har väldigt få på kontrakt just nu. Alla utländska spelare är osäkra kort av olika anledningar. Haga kommer inte få förlängt. Varit katastrof i år. Dick är nog tveksamt. Missar för många matcher. Högström kanske om han går ned riktigt mycket i lön. Wandell gör det bra som defensiv center men lite för gammal och förhålladevis hög lön för att ha kvar. Hoppas vi har kvar Jeppe Pettersson, Tom Nilsson, Manuel Ågren, Bergfors och Kalle Östman av de med utgående. Resten av de realistiska kan vi släppa tycker jag.

Jag känner mig rätt nöjd med att vi har väldigt få kontrakt just nu efter en rätt lökig säsong och under en period då spelarlönerna kommer gå ned. Kommer bli spännande.
Kommentera