Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153908

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: "– Jag vet ärligt talat inte hur dom ska få ihop det här, säger tränaren Peter Andersson, med riktning SHL-ledningen. Brynäs undersökte snabbt möjligheten att istället möta Leksand på tisdagen – men den planen sprack."

"– Vi försökte, men Leksand ville inte. Dom har inte tränat på ett par dagar och har inte förberett sig på match. De sportsliga förutsättningarna fanns inte. Men har de funnits för oss då? frågar sig Peter Andersson."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Det jag tycker är lite komiskt är att i våras inför slutspel och kvalspel då stängdes hela skiten ner och där och då visst vi inte särskilt mycket och smittspridningen var rätt "låg". Nu när smittspridningen är hög med andra, tredje vågen och mutationer från England, Brasilien, Säffle. Då ska det envisas med att genomföra allt!

Jag fattar faktiskt inte riktigt logiken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Det är verkligen olika på lag och lag. Oskarshamn var tidigare på plats i Karlstad för match mot Färjestad men var villiga att sätta sig på bussen och åka direkt till Gävle för match för att hjälpa till med spelschemat. Nu behövde dom inte det för att Djurgården kom till Gävle istället.
Brynäs tränade två gånger efter sitt sitt corona uppehåll på tre veckor innan man körde igång med ett spelschema med tre matcher i veckan. Men Leksand har inte varit på is på två dagar så dom kan omöjligt ställa upp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Skönt att Leksand fick sin vila i alla fall
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Det där är ju helt sjukt. Nä nu måste även vi sätta ner foten. Likt som Malmö som inte ville börja spela för tidigt sen sist för att det inte "var redo". Ställ krav Brynäs!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr:
Det är lugnt. 21/22 börjar förhoppningsvis i September 2021. Ingen brådska.
Kommentera