Brynäs IF

713919 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153965

Sv: A propósito de nada
Peja: nej i mål protokollet skiljer det inte så mycket utan där det skiljer sig är att Leksand släppt in 25 mål mindre än Brynäs men bara gjort 12 mål mer så största skillnaden är försvarsspelet men även lite offensiven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Ni blandar ihop två diskussioner. Jag ser två fakta:

• Det går att diskutera hur mycket som helst. Inget lag förutom möjligen Malmö, har drabbats värre än Brynäs av inställda matcher, komprimerat schema, minimal tid för träning/återhämtning... Vi låg ett tag åtta matcher efter vissa lag. Sportsliga rättvisan existerar inte denna säsong och Brynäs är med Malmö det mest drabbade laget. Även skadorna på nyckelspelare har särskilt drabbat Brynäs där möjligen LHC har haft tillnärmelsevis samma oflyt. Ett tag hade vi bland andra Rödin, Scott, Billins skadade på långtid. Våra två top forwards och vår bästa offensiva back... Lägg ihop oturen med skador med ovanstående komprimerade schema och minimal återhämtning etc. och det är enkelt att se vem som drabbats värst...

• Sen börjar det larvas om att Brynäs skulle vara bättre än Leksand om inte ovanstående vore faktum. Nä... Säsongen 20/21 är Leksands IF ett bättre ishockeylag än Brynäs IF. Det inträffar, liksom jordbesök från Haleys komet ☄️ nån gång ibland...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Ja, det är defensiven och förstakedjan som är skillnaden mellan Brynäs och Leksand den här säsongen. Defensiven handlar förmodligen om att Hellqvist har satt det kollektiva spelet bättre, förstakedjan handlar mer om individuella skills. Min poäng var att det inte är utfyllnadsspelarna som är skillnaden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Du verkar inte förstå poängen här och det ar att Brynäs är bättre än Leksand men vi har drabbats av pandemin ( och även skador) och därav tyvärr presterar sämre än vad ni gör.
Kommentera