Brynäs IF

715737 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2153973

Sv: A propósito de nada
Jalapeno: Ni blandar ihop två diskussioner. Jag ser två fakta:

• Det går att diskutera hur mycket som helst. Inget lag förutom möjligen Malmö, har drabbats värre än Brynäs av inställda matcher, komprimerat schema, minimal tid för träning/återhämtning... Vi låg ett tag åtta matcher efter vissa lag. Sportsliga rättvisan existerar inte denna säsong och Brynäs är med Malmö det mest drabbade laget. Även skadorna på nyckelspelare har särskilt drabbat Brynäs där möjligen LHC har haft tillnärmelsevis samma oflyt. Ett tag hade vi bland andra Rödin, Scott, Billins skadade på långtid. Våra två top forwards och vår bästa offensiva back... Lägg ihop oturen med skador med ovanstående komprimerade schema och minimal återhämtning etc. och det är enkelt att se vem som drabbats värst...

• Sen börjar det larvas om att Brynäs skulle vara bättre än Leksand om inte ovanstående vore faktum. Nä... Säsongen 20/21 är Leksands IF ett bättre ishockeylag än Brynäs IF. Det inträffar, liksom jordbesök från Haleys komet ☄️ nån gång ibland...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Bra talat.
Leksand har gjort mycket rätt i år och fått framgång. Bra tränare, lyckade värvningar. bra förstakedjja som fått vara skadefri och verkligen dragit laget i år. Det har gett en positiv skjuts åt hela laget och föreningen.
Lite som vI hade så 2017.

Vi har haft mycket av det motsatta med problem med skador på nyckelspelare och en jäkligt strulig säsong där det aldrig fått nåt positivt flow. Det hackar betänkligt och vi krigar i botten. Så har Leksand haft det tidigare också. Det jobbiga är att det är den här säsongen när så mycket står på spel. Det förstärker naturligtvis krisen och bördan på laget.

Min känsla är dock att vi kommer att resa oss ur det här. När det varit tufft tidigare har vi gjort det och skulle det komma till utslag så brukar vi vara starka i det formatet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:

Ifall covid-19 inte inträffat hade Leksand spelat i HA denna säsong...de kan vi väl i alla fall vara överens om
Kommentera