Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2154007

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Leksand är i alla fal konsekventa. De skiter fullständigt i vad alla andra tycker om Leksand och tänker bara på sitt eget bästa i varje situation. Har Janne Josefsson gått i pension än? Leksand och Östersund är väl ständigt aktuella klubbar för UG.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Vill bara upplysa dig om att just detta program fälldes i granskningsnämnden. Anledningen var att det innehöll för många
sakfel. Kan avslutningsvis meddelande att alla
paket 7650 st a 275 kr till hemmamatch mot er är slutsålda. Halsdukens dag återkommer dock nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:

”Modo Hockeys styrelse har tagit beslutet att tidigare huvudtränare Björn Hellkvist inte har förtroende att leda Modo Hockey den kommande säsongen.”

VAD HÄNDE när det sket sig???

tycker att de dryga dalkarlarna ska knipa käft och vara glada att de fick en fribiljett in till SHL på andras bekostnad...


Källa svt sport 29 april 2020
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Han är involverad i det vi gör”
SportExpressen erfar att Björn Hellkvist vill lämna med anledning av att klubben inte haft en plan B när man värvade ihop laget som blev tvåa i hockeyallsvenskan, som sedan värvats sönder när det stod klart att säsongen avbröts och man får börja om på ny kula.

Trots de starka uttalanden som Hellkvist nu gjort så är Fredrik Glader stenklar med att han vill behålla sin huvudtränare.

– Jag vill definitivt ha kvar Björn i Modo. Vi pratade vid senast i går och pratade då om lagbygge och såg framåt. Han är involverad i det vi gör.

Har ni pratat även i dag?

– Nej, men vi pratar varje dag, så det kommer vi göra i dag också.

Källa expressen 7 april 2020
Kommentera