Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2154062

Sv: A propósito de nada
Davey85: Statusen på Leksand är att man är mycket bättre än Brynäs. Man har en mycket bättre sportchef, man har ett lugn och en tro i hela föreningen, man har bättre ledare och ett bättre lag. Brynäs har varit påväg utför i flera år. Lilla Leksand har några enstaka poäng upp till fjärde platsen med 12st egna produkter som gått genom våra juniorlag. Jag hade inte velat byta förutsättningar med Brynäs just nu. Grejar man sig kvar så talar det mesta för att man kvalar nästa år igen. Finns inte ens en sportchef klar inför nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kotten81: Statusen på Leksand är att ni eventuellt räddades kvar i SHL på grund av rådande pandemi. Leksingarna grät säkert glädjetårar och följdaktligen har Leksand tack vare corona och ett gediget arbete av Tomas J etablerat sig som ett mittenlag i SHL.

Smakfullt av en del leksandsfans att då kliva in här och klädsamt glömma av att ni mycket väl kunnat kriga med Västervik, Kristianstad och andra allsvenska lag.

Nu när vi stirrar allsvenskan i ögat så är ni här och strör salt i såren och slår er själva för bröstet. Minnet är kort...

Ni kan vara osmakliga i ert eget forum.

Mattias-74 undantagen...
Kommentera