Brynäs IF

569836 inlägg · 7776 ämnen

Inlägg #2154022

Sv: A propósito de nada
Fantastiskt hur självgoda och hemmablinda man kan bli av att man ligger i mitten av tabellen EN säsong.

Det säger det mesta om statusen på Leksand.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey_22: Statusen på Leksand är att man är mycket bättre än Brynäs. Man har en mycket bättre sportchef, man har ett lugn och en tro i hela föreningen, man har bättre ledare och ett bättre lag. Brynäs har varit påväg utför i flera år. Lilla Leksand har några enstaka poäng upp till fjärde platsen med 12st egna produkter som gått genom våra juniorlag. Jag hade inte velat byta förutsättningar med Brynäs just nu. Grejar man sig kvar så talar det mesta för att man kvalar nästa år igen. Finns inte ens en sportchef klar inför nästa år.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey_22: Leksand har åtminstone en positiv trend. Det kan man inte säga om Brynäs. Ett sjunkande skepp senaste 4 åren. Jämför det med Leksands 4 senaste år som är ren utveckling varenda säsong. Från torsk i kval till vunnet kval till botten av SHL till ett mittenlag.

Tror leksingar har mer anledningar att se fram emot framtiden än brynäsare i dagsläget.

Det är ingen hemlighet att Brynäs har grymt mycket mer att vara nöjda över senaste 20 åren. Men just nu missköts eran förening enormt och om inte någon tar tag i det snart så kommer ni snart åka ur och det säger jag inte för att hetsa utan för brynäsare som dig ska sluta vara så nöjda och bekväma med att "mäktiga klassiska Brynäs aldrig kommer åka ur"

Vi har sett många klassiska lag falla hårt senaste 20 åren Leksand, Modo, AIK och Södertälje för att nämna några och något lag kommer bli nästa så om jag var du skulle jag inte vara för säker på att det blir ni.

Vill tillägga att jag är inte någonstans säker på att Leksand inte kommer åka ut igen. Jag förbereder mig redan för en ny kvalstrid nästa säsong..
+2
Kommentera