Brynäs IF

561752 inlägg · 7758 ämnen

Inlägg #2154261

Sv: A propósito de nada
Gusten: Det är bara löjligt och dålig stil att ha sån inställning till Leksand från brynäsares sida. Tvärtom också givetvis. Vad bottnar sig allt i egentligen, undrar jag? Att önska varann olycka så där. Avundsjuka kanske, till syvendes och sist?
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: det bottnar sig i att Leksandsupportrar kommer in med hybris på Brynäs forum. De kommer in här för att salt salt på såren... Då kommer några Brynäsare bli irriterade tillbaka. Ganska simpel logik.

Och det är så jäkla dålig stil och säger en hel del om deras lillebrorskomplex. Brynäsfans har i regel stöttar Leksand genom de svåra åren. Nu när de är bättre en säsong (för första gången på 20 år) så verkar de tappat all form av ödmjukhet och beter sig som om de skulle vara Färjestad under Jönsson-eran.

Och det är väl också det som prococerar. Leksan är ju för fan inte ens speciellt bra. De är ett ganska mediokert lag långt ifrån toppstriden och har inget i guldracet att göra...

Och som grädde på moset så finns det en anledning att Leksand ens spelar i SHL i år, och det är tack vare Corona. Så det är fan inte konstigt att man stör sig på en bristande ödmjukhet.

Detta gäller dock inte Mattias, såklart. Han tillhör de supportar som hellre pratar hockey än leka Napoleon.
+29
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Uppmärksammade du inte att Gusten skojade lite där?
+1
Kommentera