Brynäs IF

712738 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2154316

Sv: A propósito de nada
Peja: Hybris?. Jag svarar på ett falskt påstående om att Leksand inte är speciellt bra. Alla experter i C more som hyllar Leksand, har dom oxå hybris ?. Hockeylabbet som lägger fram statistik om hur bra Leksand är, har dom oxå hybris?. Jag har ingen hybris för fem öre. Jag är nöjd med säsongen och det steget vi tagit i år oavsett hur det går framöver
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kotten81: Ni gör en bra säsong för första gången på evigheter. Försök hantera det med ett uns av värdighet. Och förslagsvis, i Leksandsforumet ett tag nu.

Och jag vet att ni VET att ni blev räddade förra säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kotten81: Ja, Leksands ligger sexa i tabellen efter 43 omgångar, men på dig låter det som att ni är guds gåva till hockeyn. Var väl även någon som påstod att era allsvenska hockeykrigare (utfyllnadsspelarna) var bättre än 90% av Brynäs trupp eller dylikt. Det kallas hybris. Vi får se hur läget är när säsongen är färdigspelad.

Oavsett vilket så är detta ett Brynäsforum där vi främst diskuterar Brynäs. Vad hockeylabbet säger om Leksand osv får du ta i Leksandsforumet, där kan ni tävla om vem som berömmer Leksand mest. Så jag ber dig respektfullt att antingen diskutera Brynäs eller lämna Brynäsboken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kotten81: leksand lever på lånad tid. Kom billigt undan förra året och har nu ett lag som lever på 3-4 spelare med forwards som nosar på 22 minuter. Kanske håller detta år. Men så kan man inte bygga lag.
Kommentera