Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2154321

Sv: A propósito de nada
Kotten81: Ja, Leksands ligger sexa i tabellen efter 43 omgångar, men på dig låter det som att ni är guds gåva till hockeyn. Var väl även någon som påstod att era allsvenska hockeykrigare (utfyllnadsspelarna) var bättre än 90% av Brynäs trupp eller dylikt. Det kallas hybris. Vi får se hur läget är när säsongen är färdigspelad.

Oavsett vilket så är detta ett Brynäsforum där vi främst diskuterar Brynäs. Vad hockeylabbet säger om Leksand osv får du ta i Leksandsforumet, där kan ni tävla om vem som berömmer Leksand mest. Så jag ber dig respektfullt att antingen diskutera Brynäs eller lämna Brynäsboken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Stämmer bra det. Men sista 30 så har Leksand 57 poäng, nästan 2.0 i snitt. Tar ett tag att sätta spelet osv. Då ska man ha med i tanken oxå att Leksand fick gott spela sina matcher trotts 4 sjuka i Corona. Alla andra lag stänger till höger och vänster. Sen om det nu är ett Brynäs forum så snacka Brynäs då och ljug inte om Leksand. Från November och framåt är Leksand ett av seriens bästa lag, det är fakta
Kommentera