Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2154623

Sv: A propósito de nada
Skrynklug_puck: Jag var i Leksand med en brynäströja på mig för några år sedan, pizzabagarn sa åt mig att vända i dörren och folk slängde ur sig svärdomar så fort jag kom i närheten av arenan. Öppet forum i Leksand, inte så schysst det heller. Men jag förväntade mig att få skit också, speciellt eftersom det var Leksand - Djurgården och jag var ensam med brynäströja den dagen ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr:

Jag var i Skellefteå för massa år sedan och såg Skellefteå - leksand. När jag ställde mig i kön för att handla kaffe så säger kvinnan bakom disken ” varför har du så ful tröja på dig ” jag svarade för att jag älskar mitt lag precis som du älskar ditt och du behöver inte va otrevlig.

Hon svarade att hon minsann tyckte att den var ful varpå jag svarade att du behöver nog lite kuk så du blir lite snällare

Kan tilläggas att jag aldrig fick mitt kaffe 😂😂😂

Trodde verkligen inte någon kunde bli så otrevlig
Kan tilläggas att jag var nykter och hade kört runt 70 mil men leksand vann och det blev en skön hemresa till Dalarna på ytterligare 70 mil 😂😂😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: fick ett trevligare bemötande, gick in på toaletten en kille går bakom mig och säger "du har fel tröja på dig" jag svarar bara med "har fått hört det några gånger idag" han gick in i sitt toabås och sa "men det är lugnt här är alla välkomna" försöker komma ihåg såna moments istället när man ser en Leksing spy galla på twitter eller dylikt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Påminner mig om en match på Hovet för några år sen. Slutspel mot blåränderna. Svågern fixar biljetter via sin firma. Vi insläppet står de och delar ut röda tröjor till alla. Jag tackar vänligt nej och är den ende på hela sektionen och alla omgivande sektionerna utan röd tröja. Sitter där stolt i Sveriges snyggaste matchtröja. Du skulle hört orden man fick höra. Stod ut en period sen gick jag bort till mer likasinnade.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Det är dåligt i så fall. Jag skulle iaf aldrig göra något sånt mot en annan supporter. Hur kul hade det varit om alla höll på samma lag!?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: upplevde att det var ett hårdare klimat i början på -90 med apburen än vad det är nu. Men man har ju blivit äldre också.
Kommentera