Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2154646

Sv: A propósito de nada
magr: fick ett trevligare bemötande, gick in på toaletten en kille går bakom mig och säger "du har fel tröja på dig" jag svarar bara med "har fått hört det några gånger idag" han gick in i sitt toabås och sa "men det är lugnt här är alla välkomna" försöker komma ihåg såna moments istället när man ser en Leksing spy galla på twitter eller dylikt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Minns när jag var i Luleå,nyår 2016, 30 december närmare bestämt. Iklädd full brynäsmundering kliver jag på en lokalbuss från Coop arena, knökfull med Luleåsupporters. Detta efter en 4-0-seger med Bulan i vårt bås... Kommentarerna haglade, men var av den hjärtligare sorten... Kanske ska nämnas att jag hade fru och 7-årig dotter med mig, oxå i brynäsmundering. Det var hursomhelst en speciell känsla där på bussen...😅
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: läktarkulturen i Stockholm är absolut vidrigaste i Sverige. Rena huliganer i såväl Djurgården som Gnagets klackar. Även Linköping och HV har väl skämt ut sig med sina klackar genom åren.

Har varit på hockey flera gånger i Göteborg när Brynäs spelat där, i såväl grundserien som slutspel och det är inte alls samma där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: Bemötande möts av bemötande. Är man trevlig så funkar det oftast(inte i Stockholm , Göteborg eller Karlstad kanske, där drygheten är större än förnuftet. eller man inte har förståelsen för att älska hockey.) annars kan man respektera folk i fel tröja, bara för att de älskar samma sport, men fel lag.
Kommentera