Brynäs IF

713039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2156086

Sv: A propósito de nada
Peja: Över 60% i tekningsvinster och bäst +/- i laget. Känns som en bra tredjecenter, men där har vi ju Ölund.
Drömmen nästa säsong vore; J.Larsson, Scott, Ölund och Birgersson ... kanske Ludvig är tillräckligt billig att konkurrera om 3-4-centerplatsen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gusten: kollade och Johan Larsson har kontrakt även nästa säsong! Skulle vara så skönt och kul men någon duktig hemvändare som kommer hem innan de är för gamla.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gusten: Vill du ha in Janne Larsson som förstecenter? 😱
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gusten: Jo, visst skulle han säkert kunna spela i SHL, men jag tänker att Ölund är en bra tredjecenter och Birgersson en bra fjärdecenter. I topplinorna vill man definitivt ha något bättre, någon som ersätter Sallinen, en spelare som är lika skicklig som Sallinen men som kan spela i ett högre tempo. Tror rent allmänt att det kommer bli viktigt att få in tempostarka spelare till den allt äldre Brynästruppen. De flesta ledande spelarna i laget är 30+are.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Njaaa, känns väl så där med ett ungt oprövat namn från HA. Har vi inte haft nog med sånna? Är det någon position man vill ha etablerade namn så är det centerpositionen enligt mig. Är han dessutom tveksam att flytta om han inte får speltid så känns det än mindre intressant. Ingen spelare är given sin plats, än mindre en ung oprövad.
Kommentera