Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2156427

Sv: A propósito de nada
Axle San: oj, för en stund där trodde jag de tappat greppet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Att få ihop spelschemat nu - och sedan tro på det nya schemat- påminner om den extremt optimistiska ”hockey stick kurvan” som man pratar om i företag:
=> under året har man en lång alldeles för horisontell flack resultatkurva som ser ut att missa målet rejält - ”men fasiken nu när vi börjar närma oss slutet av året, nu jäklar på slutet kommer kurvan att gå brant uppåt” ”så årets resultatkurva kommer att se ut som en liggande hockeyklubba” (never happens dock).

Tror BIFs coronafall kommer att följas av ännu fler fall tyvärr i olika klubbar och planeringen av matcher går totalt upp i rök. Tror inte coronaspridningen kommer att plötsligt bli så låg i mars/april att hux flux kan alla matcher spelas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ärlig talat skönt att slippa tänka på hockey senaste veckan. Skönt att slippa det ytterligare en vecka. Den ångesten slipper jag gärna i vardagen.

Ju fler matcher som skjuts upp desto större är sannolikheten att det tvingar SHLs hand att stänga serien. Har inget alls emot att vi inte spelar just nu. Hoppas såklart alla smittade blir friska snabbt.
Kommentera