Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2156991

Sv: A propósito de nada
Charliejfz: Det här måste vara det mest udda kontot Jag sett någonsin, håller på Rögle men är inne och peppar Brynäs hela tiden av någon anledning. Rögle behöver ju inte oroa sig för Brynäs så det är väl lätt att vara ödmjuk å deras vägnar.

Själv är Jag Leksing och är nöjd med tillvaron just nu i vilket fall. " Gatstenens" IF som vissa köttskallar till brynäsare fortfarande tjatar om har bättre ekonomi än Brynäs som bränt dom sista slantarna i ren panik . Tråkigt att Ni blåste era slantar på svågerpolitik . Trösten för brynäsarna är väl att Dackell troligtvis är duktig på att smörja låsen till era omklädningsrum i alla fall. Campese har en plan för att bärga 4 guld på 10 år också. Historiskt sett har brynäs gjort det bra men det är idag en klubb på nedgång. IK Göta och Hammarby har tagit ett antal SM-guld men det var då det. Brynäs och Linköping kommer "tyvärr" att få kvala .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
sweet_times: BIFs ska spela i SHL... därav mitt stöd och förstår inte att det är så märkligt bara för jag är Ängelholmare och Rbk supporter. Finns inte en chans att jag skulle peppa eller heja på varken LHC eller Oskars. HV ser jag gärna se kvar i ligan dock. Mif också för det är kul med derby.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
sweet_times: På tal om udda konton, en leasing med brynäslogga😂😂😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
sweet_times: Dessa Leksingar, ett bra år och ni är världens bästa lag. Hybris är aldrig hälsosamt, fallet blir oftast stort.

Intressant att få lektioner av er om föreningar på nedgång, hur många gånger har ni åkt ur serien gång på gång?

Apropå guld, vår senaste var 11/12, när var er senaste igen? 🤔

Snor denna från twitter:

”Sedan Leksand senast vann guld så hann Ove Molin börja på sexårsverksamhet, växa upp, bli hockeyspelare, vinna SM-guld med Brynäs IF, bli pappa, se sin son ta sina första skär, och ett gäng år senare också se sin son vinna SM-guld med Brynäs IF.
Värt att påminna om i hybristider.”

Men absolut, ni får gärna läxa upp Hockeysverige i hur man bygger en hälsosam förening, sånt är ju ni bra på 😅
Kommentera