Brynäs IF

570192 inlägg · 7776 ämnen

Inlägg #2157095

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Tänker i samma banor. Visst vore det trevligt att nå slutspel men i ärlighetens namn skulle vi nog som bäst snubbla oss till kvarten och väl där vara helt chanslösa mot Rögle/Växjö, ifall vi nu skulle nå slutspel. Några ekonomiska fördelar finns inte direkt genom att gå till slutspel i år heller. Så nej, precis som du säger är det bara överlevnad som gäller.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Plus att det skulle kunna ge Campese och co. vatten på sin kvarn till att säga ”titta vi nådde ju kvartsfinal, inte så dåligt ändå trots all skit vi fått från media och fans denna säsong. Vi är på rätt väg!”.

Lite som när vi säsongen 17/18 påbörjade vår sportsligt branta utförsbacke, men där vi på nåt jäkla sätt lyckades slå Luleå i play-in och sedan vara det enda lag som slog Växjö i slutspelet. Då kunde Bengtzén peka på det istället för att komma till insikt om våra mer djupgående problem.
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Först:
Leksingarna är i vårt forum för att retas (de flesta), ignorera dem så tröttnar de. Det säger jag till mina barn och det brukar funka.
Sedan:
Är väl läge att hoppas på MIF idag😩, känns väldigt avigt och fel men vi måste ha två lag bakom oss och just nu känns det som LHC och HV är huvudkandidater för detta.
Brynäs forever 💛❤️🖤
+1
Kommentera