Brynäs IF

715531 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2158264

Sv: A propósito de nada
Hur ställer ni er till Oula Palve? Förlänga till en bra peng eller bör vi släppa? Känns som en kille som trivs och börjat hitta tillbaka till sin spelglädje!
Delar här även en tweet där Palve är den spelare som underpresterat mest i SHL vad gäller expected goals. Gjort 5 men ”borde gjort” 11, sett till sina chanser. Killen skapar en mängd chanser och skulle kunna göra ett enormt lyft om det skulle släppa helt tror jag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Utifrån "Post Covid-budget" så ska vi inte ha kvar vare sig Palve, Descheneu eller någon annan med utgående kontrakt som inte gör direkt skillnad på lagets prestation.

Bland utgående kan jag tänka mig en dialog med Billins men sen måste man nog vinka farväl till resten...

Palve är en spelare som gjort succé i Elitserien för 20 år sedan. Med lägre tempo skulle han få mera utrymme för sitt aviga spel och sin spelbegåvning...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Palve är en skön entertainer, rolig spelartyp, som hade varit kul att ha i laget men som är lite av en lyxlirare. Påminer mig om Miettinen när han var i Brynäs. Frågan är om han är den typen av pusselbit du kan ha i ett topplag. Tycker man kan ställa samma fråga kring Jaedon. Han har varit klart över min förväntan den här säsongen, men samtidigt chansspelar han väldigt mycket och gör andra sämre med sitt egoistiska spel. Även när Jaedon producerar poäng betalar laget ett pris för att ha honom i laget, jag är tveksam till att det är värt det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: jag skulle gärna se honom kvar faktiskt om han fortsätter som nu. Han och billins.

Desch och Harper skulle jag inte förlänga med, även om de har sina toppar. Men de kostar mer än de smakar.
Kommentera