Brynäs IF

570238 inlägg · 7776 ämnen

Inlägg #2158568

Sv: A propósito de nada
eltifoso: Malmös förstärkningar har sent om sides blivit succé
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Nja, Howden och Puempel har väl inte varit några succéer direkt. Snarare att man styrt om spelet till något man behärskar och att de har en förstalina som levererar. Sen har de haft några unga spelare på lån som fått växa i HA (Cronholm t.ex). Tycker nog Malmö spelar över sin kapacitet för närvarande men trots det lär vi knappast komma ifatt dem.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jaha, så bidde det inget play in då. Ändå lite skönt för då kan man släppa tankarna på SM-guldet och fokusera fullt på ingenmanslandet istället. Det är också spännande.👍 Det hade dock varit lite fräckt att som första lag någonsin knipa guldet med ett genomsnittscorsi i grundserien på 22%. Ett sista rån liksom.
+6
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Malmö spelar med en helt annan trygghet nu. Vilken förändring. Frölunda såg väldigt mediokra ut. Deras 2021 är inte bra och det ser inte ens ut som att Roger är arg längre mer uppgiven.
Frölunda och Djurgården ska vara glada att de hade lite att gå på, annars hade de varit nere i bottenstriden. Formsvagaste lagen i ligan sen årsskiftet.
Malmö lär gå om DIF som snart är 10:e lag i serien
+3
Kommentera