Brynäs IF

715248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2163300

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja det är pinsamt faktiskt... Andersson erkänner alltså att laget, som ledde med 2-1 hamnade i chock vid 2-2 och att det påverkade paralyserande...

1. Hur jävla dåligt psyke får elitspelare på den här nivån ha?
2. Vad är det för ledarskap som inte lyckas gjuta mod i spelarna och inte kan motverka att de viker ner sig för ett kvitteringsmål...?

Orolig är bara förnamnet...

Igår efter match hävdade jag kval 50/50... Nu, efter lite analyserande kan jag inte se att vi ska ha så mycket som 50 % chans att undvika kvalplats. Med det obalanserade spel som visas upp, med spelare som inte hittat sina roller i omgång 44, med en målvakt som visar oroande tendenser till dåliga nerver, med ett självförtroende kört i botten och en formkurva som är seriens sämsta och med ett lag inklusive ledare som skiter på sig när motståndarna gör 2-2 så är hoppet naggat i kanten... Jag säger 75 % kval. Väl där och mot HV, 60-70% risk för degradering...

Förändring måste ske och det NU! Det går inte att som Andersson vara nöjd med spelet för även om vi skapar fler chanser än tidigare så förlorar vi matcher.

Så vad måste göras?

- Vi behöver gå tillbaka till det cyniska spel som ändå gav oss en del poäng i januari/februari. Med Rödin och Scott tillbaka har vi bättre kontringsvapen då dessa båda är giftiga i de flygande anfallen och mer framgångsrika där än under köttande, långa anfall där motståndarna genom "brynäsigelkott" lättare försvarar sig... Detta skulle oxå medföra en tryggare Ersson och ge oss ökade möjligheter att vinna. Kanske löser sig automatiskt om vi möter lite bättre motstånd framöver...(?)

Men nu har laget försatt sig i en prekär situation och med sämst (näst sämst?) form i ligan faller livlinorna en efter en... Cipramil någon...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Den här säsongen är ju bara en förlängning av föregående säsonger. Att det har blivit ännu sämre beror nog mest på att Rödin & Scott har varit så mycket skadade och att laget till stor del beror av åldrande spelare som blir "ett år sämre" och inte "ett år bättre" för varje år som går.

Det var meningen att den här säsongens Brynäs skulle bli ett metodiskt, svårslaget lag som skulle hantera motgångar i matcherna bättre än föregående år. Nu sitter vi där igen med exakt samma svagheter som tidigare.

Men jag skyller egentligen inte på Peter Andersson. Det finns ingenting som tyder på att det här manskapet hade gjort det bättre under en annan tränare.
Kommentera