Brynäs IF

713448 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2163308

Sv: A propósito de nada
bradberry: Den här säsongen är ju bara en förlängning av föregående säsonger. Att det har blivit ännu sämre beror nog mest på att Rödin & Scott har varit så mycket skadade och att laget till stor del beror av åldrande spelare som blir "ett år sämre" och inte "ett år bättre" för varje år som går.

Det var meningen att den här säsongens Brynäs skulle bli ett metodiskt, svårslaget lag som skulle hantera motgångar i matcherna bättre än föregående år. Nu sitter vi där igen med exakt samma svagheter som tidigare.

Men jag skyller egentligen inte på Peter Andersson. Det finns ingenting som tyder på att det här manskapet hade gjort det bättre under en annan tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Konstigt ändå att väldigt få kritiserade lagbygget innan säsongen började. Alla var övertygade om att truppen var bättre än föregående säsong. Jag var en av få som var väldigt frågande kring hur Sundlöv tänkte med lagbygget. Han körde en repris på säsongen 18/19 med en extremt baktung backbesättning. Då värvade Bengtzén in Lundgren, nu värvade Sundlöv in K Berglund. Jag fattade ingenting hur Sundlöv tänkte i våras men majoriteten verkade inte se samma problem som jag såg med vår omoderna backbesättning. ”Den är stabil och bra”, var väl den dominerande åsikten ungefär.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi kan nog känna oss trygga. Coacherna verkar vara så pass lugna så att man väljer att ge laget ledigt idag. Allt funkar och det finns inga detaljer vi behöver träna på. Kanske är ledigheten en belöning för gårdagens insats. Vem vet, men allt verkar lugnt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har också svårt att se att detta beror på Peter. Enda tränaren som lyckats är ju Bulan sen har det varit lågvattenmärken sen 2012.

Rätt sorts spelare måste rekryteras av rätt sorts ledare i klubben. Så är det inte nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: 59% chans att ni kvalar, eller risk kanske ni ser det som. Är det ert viktigaste "derby" i historien på torsdag?
Kommentera