Brynäs IF

715322 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2163341

Sv: A propósito de nada
Peja: Konstigt ändå att väldigt få kritiserade lagbygget innan säsongen började. Alla var övertygade om att truppen var bättre än föregående säsong. Jag var en av få som var väldigt frågande kring hur Sundlöv tänkte med lagbygget. Han körde en repris på säsongen 18/19 med en extremt baktung backbesättning. Då värvade Bengtzén in Lundgren, nu värvade Sundlöv in K Berglund. Jag fattade ingenting hur Sundlöv tänkte i våras men majoriteten verkade inte se samma problem som jag såg med vår omoderna backbesättning. ”Den är stabil och bra”, var väl den dominerande åsikten ungefär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:" Konstigt ändå att väldigt få kritiserade lagbygget innan säsongen började. Alla var övertygade om att truppen var bättre än föregående säsong."

Det där stämmer inte riktigt och själv har jag aldrig tyckt att vi har en bättre trupp denna säsong. Den stora bommen däremot är att många trodde att Peter Andersson skulle kunna bidra till att laget skulle kunna bli lite bättre än förra säsongen.
De flesta tippade nog oss på platserna 9-11 skulle jag tro.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Visst var backuppsättningen felbalanserad, för många defensiva backar med begränsad spelskicklighet, men samtidigt har man också prioriterat dessa backar vad gäller istid. Kanske illustreras mest av att både Ingman och Hedberg har haft svårt med istiden, medan Andersén och Berglund loggar istid i match efter match. Och att Bertilsson prioriteras över Billins i powerplay.

Ju sämre det har gått, ju mer verkar man lita på de rutinerade kuggarna, trots att det till stor del är just dom spelarna som har försatt laget i den här situationen.

På forwardssiadn har man ju varit mer intresserade av att ösa istid över Alcén och Mannberg än typ Kvist nu på slutet.
Kommentera