Brynäs IF

717407 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2163346

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Visst var backuppsättningen felbalanserad, för många defensiva backar med begränsad spelskicklighet, men samtidigt har man också prioriterat dessa backar vad gäller istid. Kanske illustreras mest av att både Ingman och Hedberg har haft svårt med istiden, medan Andersén och Berglund loggar istid i match efter match. Och att Bertilsson prioriteras över Billins i powerplay.

Ju sämre det har gått, ju mer verkar man lita på de rutinerade kuggarna, trots att det till stor del är just dom spelarna som har försatt laget i den här situationen.

På forwardssiadn har man ju varit mer intresserade av att ösa istid över Alcén och Mannberg än typ Kvist nu på slutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja och till viss del är det väl förståeligt att man litar mer på de rutinerade pjäserna när matcherna blir så ofantligt viktiga. Men felet i min mening är att de rutinerade pjäserna är våra defensiva, icke spelskickliga backar, medan våra påläggskalvar är de spelskickliga backarna. Hade Sundlöv gjort tvärtom hade detta aldrig varit ett problem. Hade vi skitit i K Berglund, värvat Billins i våras och någon till etablerad offensiv back (exempelvis skippat Bertilsson som i min mening är ofantligt överskattad och värvat en offensiv back med samma lön), ja då hade detta varit löst.

Sen hade jag också önskat att PA litat mer på Hedberg och fimpat K Berglund och Alcén för längesen. Men problemet började med Sundlövs beslut som han tog för ett år sedan.
Kommentera