Brynäs IF

714179 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2164088

Sv: A propósito de nada
Peja: om vi vinner hängmatchen och ligger 5a då, 1 poäng till fjärde platsen och 3 till tredje platsen, är vi ett topplag då?. Första 10 var inte så bra, sista 35 tror jag vi ligger 3a i Tabellen, någon enstaka poäng från plats 2. Då har vi spelat med 5-8 spelare borta nästan hela säsongen oxå. Vi har fört spelet mot Rögle, Växjö osv. Det är inget snack om att Leksand konkurrerar med dom bästa och nästa år med Heineman, Åman, Själin, Berg osv 1 år äldre så kommer vi vara i toppen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kotten81: Ni är fan ett speciellt folk ni leksingar..

Att räkna formen på 35(!) matcher är helt omöjligt. Finns hur mycket som helst att vrida på men man kan konstatera att Leksand ligger i den absoluta mitten av SHL.
Att ni spelar bra ser alla som gillar hockey. Men att få hybris efter att ha fått en gratisbiljett in i ligan efter en katastrofsäsong som vi var bättre än er i och hålla på och jiddra i vårt forum är så "Leksand" det bara kan bli.

Leksand har aldrig varit, är, och kommer aldrig vara bättre än Brynäs i helhet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kotten81: Fast just nu blir jämförelsen mellan Brynäs och Leksand lite skev. Ni har ju t.ex. en tränare som inte tog sig an processen, vilken tar flera år att genomföra. Decennier? När Brynäsprocessen puttrat klart och Ola-Conny är ny ordförande kan vi träffas igen och snacka. Ciao!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kotten81: Åman är riktigt bra redan nu å kommer bara bli bättre.
Kommentera