Brynäs IF

714154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2164124

Sv: A propósito de nada
Sama: var god att inte dra alla Leksingar över samma kam bara för att du har en som inte kan hantera glädjen på ett snyggt sätt (kotten) i ansiktet just nu.
Tror alla som håller på Leksand är väldigt glada över den här säsongen.
Men det är nog få som glömt var laget har varit de senaste åren.
Gäller att vara ödmjuk nu, finns ingen garanti att det kommer se ut likadant nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrynklug_puck: Helt enig ... ödmjukhet är viktigt. Man vet inte hur nästa säsong ser ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrynklug_puck: Givetvis håller jag med dig om det. Men har inte sett många jiddrande leksingar i vårt forum på väääldigt många år och precis nu när Leksand för första gången på 30 år ligger före Brynäs så ska det hållas på. Finns ett eget forum där ni kan diskutera om hur mycket bättre Leksand är än Brynäs.

Ni har varit förvånansvärt bra denna säsong och det ska ni vara glada över.

Vill ni diskutera statistik, spelare och ha ett vanligt hockeysnack i vårt forum som många av er gör, är ni hjärtligt välkomna. Men skippa skitsnacket om att "Leksand är ett etablerat topplag i SHL".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrynklug_puck: Nu lugnar vi oss lite, jag kommenterade att vi vunnit även med många stjärnspelare bort, får massa kastat på mig ( som vanligt här inne ) Folk säger att vi är ett mittenlag i SHL och att jag ska sluta ha hybris ( i princip) Jag förklarar att vi är bättre än ett mittenlag och att undantag första 10 när vi skulle sätta spelet ligger topp 3. Om du läser allt som skrivits så har jag bara gett svar. Ärliga svar. Vi är ett topplag sista 3 månaderna.

Hade diskussionen stannat vid Camper så hade inte jag skrivit mer heller
Kommentera