Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2164163

Sv: A propósito de nada
Skrynklug_puck: Givetvis håller jag med dig om det. Men har inte sett många jiddrande leksingar i vårt forum på väääldigt många år och precis nu när Leksand för första gången på 30 år ligger före Brynäs så ska det hållas på. Finns ett eget forum där ni kan diskutera om hur mycket bättre Leksand är än Brynäs.

Ni har varit förvånansvärt bra denna säsong och det ska ni vara glada över.

Vill ni diskutera statistik, spelare och ha ett vanligt hockeysnack i vårt forum som många av er gör, är ni hjärtligt välkomna. Men skippa skitsnacket om att "Leksand är ett etablerat topplag i SHL".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sama: Jag hoppas vi HS-Brynäsare kan behålla ödmjukheten när det vänder och inte gå in i Leksandsboken och tråka. Risken finns att många ser sin chans att "hämnas" och så är kriget ett faktum... Skulle kunna ske redan vid en överraskande brynässeger ikväll.

Jag tycker att vad som än händer kan vi väl komma överens om att lämna dem i fred och inte gå in där och dryga på samma sätt som många av dem gjort i Brynäsboken? Håller vi oss kalla kommer vi se allt färre leksingar i vår bok när vindarna blåser åt vårt håll...
Kommentera