Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2164787

Sv: A propósito de nada
Bifbenny: Absolut. Vad har vi att förlora. När Peter inte har lyckats och ett fåtal matcher kvarstår så in med vem som helst. Kan inte bli sämre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Honken72: den här så kallade spelidén som skall komma ur processens som de så hårt har kramat sig fast runt är för mig ett mysterium. När man efter åtminstone halva serien borde insett att man måste backa på den och göra förändring. Sedan det där med analytiker (som jag tror man behöver i dagens SHL) har i år som jag ser på det en falsk bild. Det är poäng som räknas. Om man spelar bra och förlorar kan det vara bra med underliggande statistik. Men om man spelar dåligt och torskar hjälper inte statistiken. Sedan har corsin varit sämst och då brukar man sluta sist. Så varför inte förändringar för att ändra det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Frågan är vilkas konton som fyllts på för att rasera Brynäs? Alla i föreningen måste granskas ekonomiskt. Man har 150 miljoner att leka med och ska givetvis vara ett topplag. Att misslyckas grovt ett år kan tolereras men att totalt misslyckas sedan 70-talet visar på grav inkompetens, eller korruption och är egentligen ofattbart. Alla måste ställa sina platser till förfogande efter detta katastrofala fiasko. Man har totalt ödelagt en av Sveriges finaste, anrikaste och stoltaste föreningar. Fy fan. Skämmes alla inblandade.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Jag är inget stor supporter av tränarbyte. Men när jag ser Bertillsson stå som point i pp1, då funderar även jag på det. Berra har i 10 års tid aldrig tidigare varit nära pp...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: Brynäs kommer fucka upp PA:s cv ordentligt. Men Hockeysverige har kort minne så han jobbar nog snart igen.

Grämer mej att vi missar SSK:s dansk nu. En allsvensk värvning som faktiskt hade funkat.
Kommentera