Brynäs IF

713977 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2166109

Sv: A propósito de nada
Huge: ja jag har haft sjödda som tränare i ca 3 år och har flera gammla lagkamrater som haft Honken som coach så jag skulle aldrig bara skriva något här om jag inte va säker på min sak! Har du själv haft dom som tränare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nibbe: "ja jag har haft sjödda som tränare i ca 3 år och har flera gammla lagkamrater som haft Honken som coach så jag skulle aldrig bara skriva något här om jag inte va säker på min sak!"

Mkt möjligt, men nu gällde det ju jämförelsen mellan Sjödda och Honken som coacher.
Hur kan du påstå att Sjödda är bättre när du själv inte har haft Honken som tränare och därmed inte haft möjligheten att jämföra?
Att hänvisa till gamla lagkamrater säger dessutom inte så mkt eftersom det förmodligen finns andra gamla lagkamrater som tycker annorlunda än de som du refererat till.

"Har du själv haft dom som tränare?"

Nä, det har jag inte.
Men vad har det med saken att göra?
Det är ju DU, inte jag, som påstår att den ene borde bytas ut mot den andre utan att motivera med nåt mer sakligt och konkret.
Jag försöker bara få fram just nåt konkret som gör att jag kan bedöma om du känns trovärdig eller inte när du påstår att Sjödda vore ett bättre val än Honken som backtränare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nibbe: Finns ju en jävla massa nördar som har enormt mycke hockeykunskaper.
Men det säger inte ett smack hur du är
som tränare.
Kommentera