Brynäs IF

714008 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2167370

Sv: Brynäs IF - Örebro 2021-03-16
bradberry: "Detta kanske är halvkriminellt att uttrycka men ponera vi tar en trea på Hovet på torsdag. Då är vi 4 efter DIF. Med två matcher färre.."

Ja, jävlar vad man suttit och räknat på olika scenarion i tabellen nu. Det som ställer till det för Brynäs är att man har så dålig målskillnad.

Jag skulle gissa att man behöver ta 3 segrar på dom sista 5 matcherna för att undvika kval, med tanke på målskillnaden - åtminstone 2 treor och en tvåa. Dock kanske det inte ens räcker om man torskar mot oskarshamn i sista omgången, beroende på andra resultat.

Efter den här veckan borde man se mycket tydligare vart det lutar. Oskarshamn har ett tuffare program.

Skulle Brynäs vinna mot Djurgården så ser det helt klart intressant ut. Djurgården och Linköping möts en vecka senare och det är svårt att redan nu sia om vilket resultat som är bäst där, men det blir troligtvis en nyckelmatch för utgången av serien.

HV71 har jag räknat bort, men det är kanske inte så smart. Flera andra lag har tagit några treor i rad och vips så tar man sig uppåt - men att hv ska passera 2 lag ser jag som otroligt. Det spelar ju ingen roll om man kommer sist eller näst sist - det blir kval lik förbannat.

Dock möter hv både Brynäs och oskarshamn så lyckas man vinna mot båda bottenkonkurrenterna så finns kanske chansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Örebro 2021-03-16
Ove Myling:

Går resultaten riktigt emot oss.
Då kan vi ju även få spela kval, även om vi skulle lyckas ta 64-65 poäng.
Just på grund av vår dåliga målskillnad.
Kommentera