Brynäs IF

714384 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2175557

Sv: A propósito de nada
Jobbocop:
surare att inte domarna ser det de har betalt för att se

Växjös första PP föregicks av en fasthållning som startade upp med en armlåsning, genom att Rosén kopplade sin vä arm under Palves hö arm OCH PALVE FICK 2 MIN och Växjö gjorde 1-0 i numerärt överläge..Rosén borde utvisats för filmning när han i senare skede förstärkte att han satt fast..Domarna såg att Palve låste klubban i ett tidigare skede, men Rosén startade fasthållningen..Rosén har väl större erfarenhet av att köra med tjuvknep..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Du kör igång en harang om domarna alltså...? Känner du inte själv hur jävla dåligt det träffar...? Idag skilde det ett par divisioner i klass mellan lagen. Att då orera om detaljer som domarna skulle gjort annorlunda blir ju bara tröttsamt...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om vi tar noll poäng i morgon.
Då bör vi ju på allvar ställa upp med J20 på lördag. Sen får TV4/C More och SHL säga vad de vill. Att bara tre dagar innan kvalet börjar, kasta bort två träningsdagar vore ju vansinne. I första hand bör ju vi försöka lämna WO. För det är ju onödigt att lägga pengar på en resa till Oskarshamn (även om vi skulle spela med J20). Alla pengar kommer behövas vid spel i allsvenskan. Det är nog kostnaden för X antal hockeyklubbor som tjänas in på att inte resa till Oskarshamn. Och SHL har ju redan flaggat för att det ska kunna lämnas WO, i betydelselösa matcher i slutet på serien. Då kan laget träna ordentligt i alla fall lördag, söndag och måndag. Annars blir det ju egentligen bara på måndag (annandag påsk) som de kan ha en ordentlig träning inför kvalet.

HV mot Linköping, är ju också egentligen betydelselös nu.
Att Linköping och Oskarshamn gör upp om att stå på en reservplats till åttondelsfinal, det är ju betydelselöst för vår och HV:s del, och inget de lagen ska offra förberedelser på, inför kvalet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Tyvärr är vi inte ens nära. Finns inga ursäkter eller bortförklaringar längre.
Kommentera