Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176554

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Detta med tränarna...

Vems är felet att Brynäs inte har lyckats på 10 år? -17 är undantaget som bekräftar regeln.

Varför lyckas PA i Örebro och Malmö? Om det är så att spelarna gjort uppror mot tränarna så är det i mitt tycke fel på spelarna.
Tar man in en tränare som gjort resultat och sen inte lyckas så är det mest spelarnas fel.

Det är inte så att spelarna kan visa att man gjort resultat tidigare. Brynäs är en förening som det ställts väldigt konstiga krav i för att spela. Första felet är att ha Rödin som kapten. Han är ingen LEDARE. Jag skulle vilja ha en kapten som leder genom exempel

När gjorde Rödin det senast?

Man kan tycka vad man vill om Abris.
Men fel har han säkerligen inte.

Bara hoppas att man kan samla ihop sig till kvalet bara
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Rödin ingen ledare??
Vem hade du gett C:et då? I min bok är Rödin den exemplariska ledaren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Det finns nog inte ett enda lag i världshistorien som havererat på isen och där spelarna är helnöjda med tränarna och vise versa.
Problematiskt kan det förstås vara när en massa utbölingar i laget som saknar hjärta för klubben skall in i ett kval och rent krasst skiter i utgången. Å andra sidan kan ett stort brynäshjärta vara en börda i dessa matcher.
Tiden för större spelmässiga förändringar har runnit ut och min lösning skulle nog vara att ta in en extra röst i båset de sista matcherna. Bara rakt in i kaklet nu #tillsammans
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Tror det är svårare än man tror det där med tränare oftast har dom en spelide som dom kör med som fungerar. det är inte säkert att spelarmatrialet har dom egenskaper som behövs för att spela det spelet.
tror din analys av Rödin är på priken det är nog jäkligt tungt för honom nu och det tråkiga är att deta är bara början. kvalet kommer vara hemskt.
Kommentera