Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2177618

Sv: A propósito de nada
Men om man inte byter coach nu är det 99% säkert att Brynäs spelar i AS nästa år så illa spelar Brynäs nu och om spelarna vill detta så måste man göra det för att rädda klubbens existens i SHL,kom inte och prata om lång sikt,nu handlar det bara om att släcka denna brand som är den största sedan Gävle brann upp
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skall jag vara helt ärligt vet jag inte om jag tycker detta är Bra eller Anus. Spelet och spelidén som PA och VS har försökt skapa under säsongen har inte funkat. Att ta in några utan större erfarenhet från coachning kan verkligen gå åt alla håll. Abbot hade bara en och en halv säsong som J20 innan ha tog över som HC. På dessa dagar kan hinner man inte ändra på så mycket. Mer att man få en annan röst och instruktioner. Det måste ha gått snett mellan PA VS och spelartruppen. Försvarspelet har sett ut som ett passivt zonförsvar. Det känns som att man har sagt såhär skall vi spela och inte sedan anpassat det efter materialet utan kört det in i det berömda kaklet.
Att behöva göra detta tränarbyte igen är inget annat än ett misslyckande för hela organisationen som arbetar med det sportsliga runt A-laget. Jag hade verkligen hoppas att PA skulle ta oss till en play-in plats och klubben skulle få ett litet lugn och bygga vidare på förändring. Men som spelet såg ut 10-15 första matcherna började man bli lite orolig.
Jag är sjukt nervös inför kvalet och grymt besviken på ledningen då man ytterligare en säsong måste sparka tränare. Men jag kommer fortsätta supporta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nibbe: Brynäs kommer aldrig kunna bygga något på sikt om man agerar såhär panikslaget så fort det går dåligt. Band-aids fungerar aldrig. Kan ge mig fan på att PA går till ett annat lag och gör det framgångsrikt.

Hur kan du vara positivt inställt till detta? Ett desperat försök att rätta ett skepp som redan sjunker, med spelare som hugger tränarna i ryggen och inte tar eget ansvar. Så otroligt patetiskt. De skyller hellre ifrån sig än att göra jobbet på isen och lyssna på instruktioner.

Brynäs förtjänar att åka ur, sett till produkten på isen och agerandet utanför.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Äntligen ryker PA och Stråle.
Inte en dag försent... en högst osympatisk tränare som utövar härskarteknik och saknar all form av empati.
Att hans tränarsätt inte skulle fungera sa min kloka far efter 3 matcher..

In med Boom-Boom och Ekman. Två oerfarna på denna nivå, visst. Men helt rätt att inte plocka in nån gamla Brynäsare. Boom-Boom har enormt kontaktnät och vore bra att ha i klubben även för nästa år. Även Ekman står för en fartfylld och energisk hockey, som även han har ett bra kontaktnät och ett väldigt bra spelhuvud. Dessutom en väldigt sympatisk kille.

Tror på detta. Nu kommer dom ledande spelarna få en större roll och ett större ansvar. Både på isen och utanför. Tror fan vi tar HV med 4-1 i matcher.

Glädjens dag! Skulle ha skett redan efter november uppehållet.
Kommentera