Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2178038

Sv: A propósito de nada
JanT: tänk om vi nu klarar detta, då kommer vi aldrig att bli av med Lorentz och Campese då är de ju hjältar och framförallt Campese kommer att hylla sig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Lorenz och Campese är borta inom snar närtid.😁
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det är helt klart och paradoxalt nog ett utmärkt tillfälle att ta över laget. Åker vi ur så går det inte att skylla på Nisse o Josef. Lyckas vi klara oss kvar får de hjältestatus (med viss rätt).
Vad det gäller deras brist på tränarerfarenhet så tror jag inte det behöver betyda så mycket. Det finns ingen tid att träna och knappast nån tid att sätta ett nytt spelsystem heller.
Båda har ju dock massor av erfarenheter som spelare och har med all säkerhet stått inför liknande lägen. Det har säkert ideer om vad som funkar och inte. Nu handlar det om att få tillbaka tron och få in ett positivt tänkande i gruppen.
Jag känner mig mer positiv idag än jag gjorde igår även om jag har lite smak av spya i munnen efter klubbens hantering av vår tidigare tränarduo. Att de som är ansvariga för denna såpa ska kunna sitta kvar finner jag uteslutet även om vi klarar oss kvar.
Kommentera